Opschorting aflossingen

Buitengewone tijden vragen om buitengewone maatregelen. Wij begrijpen dat uw bedrijfsvoering onder druk komt te staan door de effecten van het Coronavirus. Met de volgende maatregelen helpen wij u om onmiddellijke economische gevolgen van het Coronavirus op te kunnen vangen.

Voor klanten bieden wij de mogelijkheid voor het opschorten van de periodieke aflossing op de financiering. Dit betekent dat wij voor de kwartaalbetalingen per 1 juli en 1 oktober aanstaande de periodieke aflossing kunnen opschorten indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het tijdelijk stopzetten van de aflossingen in deze zes maanden geeft u meer ruimte om uw huurders tegemoet te komen. U blijft van ons wel facturen ontvangen voor de rentebetaling en andere kosten, deze loopt gewoon door.

Aanvragen opschorting
In het geval u opschorting nodig heeft, kunt u contact opnemen met uw relatiemanager om dit te bespreken en te realiseren. Vraag dit uiterlijk voor 1 juni aanstaande aan. De voorwaarde voor opschorting is o.a. dat u middels een concrete huurdaling voor de komende maanden als gevolg van Corona, een grote liquiditeitskrapte ondervindt. Wij verzoeken u in een e-mail te vermelden welke panden het betreft. Daarnaast ontvangen wij ook graag een overzicht en bewijsstukken (e-mail, brief) van de huurders waarvan u geen betalingen ontvangt in verband met het Coronavirus.