Klein zakelijk kosten en hoe

In een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek met een kredietadviseur, brengen we uw financieringsbehoefte in kaart. Na beoordeling van de haalbaarheid van de gevraagde financiering, zal de relatiemanager in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u doornemen.

Een financiering voor uw beleggingspand kan voor u de juiste keuze zijn als: 

  • U de financiering bijvoorbeeld wil aangaan, in privé, in uw personal holding, fiscaal transparante stichting of in uw onderneming die (uitsluitend) belegt in vastgoed.
  • Het beleggingspand verhuurd of te verhuren vastgoed betreft. Bijvoorbeeld een woningen of appartementen, een bedrijfspanden, winkels of kantoren of gecombineerd vastgoed (woon-/winkelpand). let op: dit product is niet geschikt voor het financieren van een vakantiewoning of een tweede woning.
  • Het de aankoop of herfinanciering van uw beleggingspand betreft.

Als zekerheid voor de financiering van uw beleggingspand vraagt ING een eerste hypothecaire inschrijving op uw beleggingspand en verpanding van de huurpenningen. Mogelijk vragen wij om meer zekerheden, bijvoorbeeld een borgstelling.

In 4 stappen een financiering voor uw beleggingspand

  1. Telefonisch inventarisatie: wij nemen binnen circa 2 werkdagen contact met u op om uw financieringsbehoefte met u door te nemen.
  2. Binnen circa 5 werkdagen na ontvangst van de benodigde documentatie zullen wij uw financieringsaanvraag beoordelen en nemen wij contact met u op om een gesprek in te plannen.
  3. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we uw mogelijkheden en stellen we samen met u vast welke lening het beste bij u past. Binnen circa 10 werkdagen zullen wij een offerte uitbrengen.
  4. Na acceptatie van de offerte en onderliggende documentatie, worden de gelden via de notaris binnen circa 5 werkdagen beschikbaar gesteld.