Dutch Green Building Week

Wij zijn aanwezig tijdens de Dutch Green Building Week van 21 - 25 september. Elke dag (behalve donderdag) hebben wij een informatieve sessie in onze stand van 15.00 - 15.45 uur.

U kunt zich via de DGBW website aanmelden voor onderstaande sessies. Wij hopen u online te zien!

Onze programmering is als volgt:  

Maandag 21 september
In onze stand van 15.00 - 15.45 uur: Hein Wegdam, directeur Duurzaamheid en Innovatie en Bas Bordewijk, specialist Duurzaamheid en Innovatie, vertellen u graag over een nieuwe impuls waarmee wij de verduurzaming van vastgoed met D-C label naar A willen stimuleren. 
Dinsdag 22 september

DGBW Expert Session: Paris Proof van 14.15 - 15.00 uur: Als Paris Proof Partner van DGBC praten wij mee over onze ambitie om de gebouwde omgeving in 2040 Paris Proof te krijgen. Voor meer informatie, klik hier. 

In onze stand van 15.00 - 15.45 uur: Bas Bordewijk en Helen Gajadien, specialist Duurzaamheid en Innovatie, bespreken de bevindingen van Bas naar aanleiding van zijn onderzoek over circulariteit en vastgoedwaarderings-methoden.

Klik hier voor de samenvatting van het onderzoek en praat op 22 september mee via de chatfunctie.

Woensdag 23 september

In onze stand van 15.00 - 15.45 uur: De opwarming van de aarde brengt ook fysieke risico’s voor het vastgoed in Nederland met zich mee. Extreme droogte, hitte of juist extreme neerslag zorgt ervoor dat er aanpassingen nodig zijn in de infrastructuur en de bouw van vastgoed. Maar ook het waarderen en het inschatten van risico’s hoort daarbij.

Hein Wegdam en Bas Bordewijk gaan hierover in gesprek. Doe mee via de chatfunctie.

Donderdag 24 september

Vandaag zenden wij live uit vanuit ons nieuwe hoofdkantoor Cedar. Samen met Vattenfall organiseren wij een inspiratiesessie van 15.15 - 16.00 uur. 

Hein Wegdam gaat samen met Jorieke Ammerlaan, Sector Lead Real Estate Vattenfall in gesprek over de samenwerking tussen beide bedrijven. Deze begint om 15.15 uur via de hoofdprogrammering van DGBW.

Er is geen programma in onze stand.

Vrijdag 24 september

In onze stand van 15.00 - 15.45 uur: Om Paris Proof te halen is de reductie van het werkelijk verbruik van energie belangrijk. Een groen label zegt hier niet zo veel over, reductie van energieverbruik is ook nog steeds mogelijk in een pand met een A label!

Tim Broeders, specialist Duurzaamheid en Innovatie, vertelt u hier graag meer over en vooral ook over hoe wij u daarin kunnen helpen met het geven van inzicht en door hulp van onze partners. U kunt vragen stellen aan Tim via de chatfunctie.