Bernice Notenboom bereikt de Noordpool

ING Real Estate Finance feliciteert het 2degrees team Bernice Notenboom, Ann Daniels en Martin Hartley met het bereiken van de 90 graden, de geografische Noordpool. Als hoofdsponsor van hun expeditie zijn wij zeer trots op hun prestatie en hun bijdrage aan de wetenschap door hun samenwerking met ESA en NASA.

Samen met onze klanten Breevast, Built to Build Vastgoed, Cocon Vastgoed, Dornick B.V., Duijnstede Beheer, Geva Vastgoed, Investore, Merin, Mobion, Vorm / Next Real Estate, OVG, Pygo Netherlands, Sectie 5 Beheer, Urban Interest en Vaanster ondersteunen wij Bernice Notenboom, die met haar 2degrees expeditie aandacht vraagt voor de urgentie van de klimaatdoelstellingen van Parijs.

Onze gezamenlijke doelstelling om het vastgoed in Nederland te verduurzamen met een reductie van 50% CO2-uitstoot in 2030 past hierbij. Hiermee willen wij andere spelers in de vastgoedbranche inspireren ons voorbeeld te volgen.

PROVADA
Tijdens de PROVADA kunt u van Bernice zelf horen hoe haar expeditie is verlopen, uiteraard ondersteunt door prachtige beelden en een toelichting op het onderzoek van een medewerker ESA. Houd daarom op 31 mei 2017, 15.30 uur een plekje vrij in uw agenda. Daarna drinken wij op onze stand een drankje met Bernice Notenboom om de goede afloop te vieren. U bent van harte uitgenodigd (PROVADA stand 1018).